Alkossunk együtt!

A virtuális térben is megtanulható egy letisztult kommunikációs nyelv, amely az egyén önkifejezését, művelését és önismeretét is fejleszti.

Rajzold ki magadból a jót, s a rosszat! 

Vannak visszatérő álmaid?

Álomfejtés művészetterápiával

Mindenki álmodik. Mindig is álmodunk. Az embereket sohasem hagyta hidegen az álmok jelentése vagy azok hatása. Az álom életünk forgatókönyve. Az álomképek azt a lehetőséget nyújtják a számunkra, hogy már valamilyen formában rendelkezésre álló személyes, személyre szabott képeket használjuk önismereti munkában. Az álmok jelentősége akkor válik teljessé, ha tudatosan összekapcsoljuk mindennapjaink eseményeivel, hozzátesszük személyes mondatainkat, döntéseinket.

 

Vannak visszatérő álmaid? Nem érted szimbolikus álmaidat? Repülsz, zuhansz, nincs hangod, amikor kiáltanál? Megöltél valakit, vagy téged üldöznek? Nemet változtatsz álmodban? Most lehetőséged van arra, hogy ezekre ránézzünk művészetterápiás módszerekkel, ahol az álmok érzelmekkel és szereplőkkel teli képi világának földolgozása egyszerű rajzos, kreatív eszközökkel történik. Sem előképzettségre, sem rajzi tudásra nincsen szükség, csupán nyitott és aktív jelenlétre. Az álom egy értelmes része személyes teljességünknek – lehetséges, hogy ez a darab hiányzik harmóniánk megteremtéséhez.

Álomfejtés díja: 8000 Ft/1 óra.

Az álmodat előzetesen a lehető legrészletesebben megírod nekem, majd az online foglalkozás alkalmával megnézzük eredetét, üzenetét.

 

 

Az OH-kártyák
kreatív világa

Mindenki rendelkezik azzal a belső erőforrással, ami lehetővé teszi, hogy boldog és hasznos életet éljen. Az Oh-kártya segítségével rátalálhatunk megoldatlan konfliktusainkra, meg nem élt vagy elfojtott érzelmeinkre és legelső sorban a problémáink megoldására.

Az OH-módszer a humanisztikus pszichológiából építkezik. Egy olyan kreatív utazást indít el önmagunkba, ahol a képek és szavak gyógyító hatásával találkozunk. Segít kialakítani egy közelebbi kapcsolatot önmagunkkal és a körülöttünk élőkkel, gyakorlásával fejleszthetjük érzelmi megnyilvánulásainkat.   

Egyszerűen csak megengedjük magunknak, hogy a képek és a szavak hatást gyakoroljanak ránk. Ezeket megfogalmazva és kimondva képet kaphatunk saját állapotunkról, félelmeinkről és vágyainkról.  A kártyáknak nincsen meghatározott jelentése, a használója adja azt meg a saját személyiségéből, a megélt élményeiből. A kártyák mindig azzá válnak, amivé a használója teszi őket.

Bármely korosztály számára ajánlott. A módszer szépsége, hogy lehetőséget ad nagyon mély érzelmek átdolgozására, de könnyedebb, játékosabb formában, biztonságosan alkalmazható.

Az OH használható az együttműködés, a kreativitás, a kommunikáció és az imagináció fejlesztésére. Segítségével megtanulhatjuk felismerni és kifejezni érzéseinket, erősíthetjük intuíciós képességünket. A folyamat a művészet öngyógyító hatásával is bír, hiszen az a befogadóra is hat.